Remember To Feel Real.
Six Feet Underground
And I was living a lie, But I won't fall for it next time.
Disclaimer
HELLO.

you're now at :
eat-meup.blogspot.com


HOOTHOOT!
have fun, enjoy.


please use encoding : Unicode (UTF-8)
:D
Yours Truly

" LILY. "
+PSYCHO.
+lefty!
+piano
+tennis
+29th MAY.
+nanhua primary
+commonwealth secondary

+ONE4 '05
+TWO4 '06
+THREE4 '07

+DREAMAKERZ.

<3's

MUSIC.
+takingbacksunday
+mychemicalromance
+QUEEN.
+falloutboy
+theused
+deathcabforcutie
+jack'smannequin
+imogenheap

MOVIES.
+sixteencandles
+the notebook
+thebreakfastclub
+napolean dynamite
+nacholibre
+edwardscissorhands
+nightmare before christmas
+speak
+GRINCH
+girl, interrupted
+alotlikelove
+VforVendetta
+DEATHNOTE!
+BIGfish
+daisy
+littlemisssunshine
+看上去很美
+我的父亲母亲

TVSHOWS.
+theoc.
+onetreehill
+SIMPSONS.
+SPONGEBOB!
+onelitreoftears
+OPRAH. :D

PEOPLE.
+lucychen
+yvonnelee
+chuashuyi
+mabelyeo
+hongweixiang
+tanjunjie
+benjaminyap
+leewenyang
+mom&dad.
+joshuacao
++TWO4! :D

FOOD.
++SUGAR
+starbucks

HOLIDAYS/FESTIVALS.
+CHRISTMAS!
+HALLOWEEN.



ScreamOutLoud




Links
afiq
belinda
bibiana
brotherCAO!
chris
chingyi
clara
darren
delphine
ellise
grace
hannah
huilin
jerelyn
jeremy
jerlyn
joel
joey
jonathan
TANjunjie
karthik
LAUjunjie
lifang
lois
lucy
mabel
mandy
matthew
nic
ORISINAL! (:
qianyi
qiming
roujing
ruiting
shuyi
sinlin
yeeliang
yijiao
yvonneLEE
yvonneTEO
weixiang
wendy
wenyang
wilson
x
skin by afterbirth
the creator of this pattern is unknown, if it's yours please email afterbirth.
Monday, November 20

GOT QUIZ!
:D


1. When you looked at yourself in the mirror today, what was the first thing you thought?
ANS : whether my eye gunk was still noticeable. LOL.

2. When is the next time you will have sex?
ANS : when i feel like it.

3. What's a word that rhymes with "DOOR"?
ANS : chore.

4. Favorite planet?
ANS : uranus. x)

5. Who is the 4th person on your missed call list on your mobile?
ANS : apparently. my phone just screwed up. so there'so only one. norman.

6. What is your favorite ringtone on your phone?
ANS : it's forever on silent. so i guess it's the " vibrate only " ringtone?

7. What kinda shirt you have on?
ANS : a slutty one. ha, nah. it's a yellow tee.

8. Describe yourself in one phrase.
ANS : alive-and-kicking.

9. Name the brand of shoes you're currently wearing?
ANS : SURE, i wear shoes at home. but last shoe was nike sneakers.

10. Bright or dark room?
ANS : dim.

11. What do you think about the person who took this survey before you?
ANS : that person is a total stranger to me. but i know she's huilin's real good friend.

12. If you're alone in a room with two beds, which one do you sleep on?
ANS : i would join them tgt and sleep on both.

13. What were you doing at midnight last night?
ANS : talking to somone.

14. What did your last text message say that you received on your mobile?
ANS : uhh, i just deleted all my messages. but i think it was from my tennis coach saying " help me inform jeff about the change of lesson. i lost his number. haha. "

15. Where is your letter box?
ANS : right outside my house. the very first one. #01-01.

16. What's a word that you say a lot?
ANS : you.

17. Who told you he/she loved you last?
ANS : ha. that one doesn't count cause the person didn't mean it.

18. Last furry thing you touched?
ANS : my new stuffed animal. which is a lamb.

19. How many drugs have you done in the last three days?
ANS : about 1pound of coke and ice.

20. How many rolls of film do you need to get developed?
ANS : zilch. we use digi cams, idiot.

21. Favorite age you have been so far?
ANS : 13 or 14 i guess.

22. Your worst enemy?
ANS : anyone who thinks of me as his/her enemy.

23. What is your current desktop picture?
ANS : a hill top with a pile of square watermelons and a little tree pot. i'll post the pict up later. :D

24. What was the last thing you said to someone?
ANS : bye.

25. If you had to choose between a million bucks or to be able to fly?
ANS : fly of course. but if you tell me humans can't fly, i'll rob you.

26. Do you like someone?
ANS : nope.

27. The last song you listened to?
ANS : Taking Back Sunday - . . . Slowdance On The Inside

28. If the last person you spoke to was getting shot at, would you jump in front of the bullet?
ANS : uh. last person i talked to was shuyi. and even if i wanted to, i can't. she lives all the way yew tee and in most probably bathing now.

29. If you could punch one person in the face who would it be?
ANS : oh, i have a whole list of people.

30. What is the closest object to your left foot?
ANS : my right thigh.

2 people to continue this quiz:

SHUYI!
MABEL!
LUCY!
YVONNE!

oh, did that say two people?
whoops.
:D


oh, btw.
this is my desktop pict.

Don't give up; Believe.
I'd wait it out for you.