Remember To Feel Real.
Six Feet Underground
And I was living a lie, But I won't fall for it next time.
Disclaimer
HELLO.

you're now at :
eat-meup.blogspot.com


HOOTHOOT!
have fun, enjoy.


please use encoding : Unicode (UTF-8)
:D
Yours Truly

" LILY. "
+PSYCHO.
+lefty!
+piano
+tennis
+29th MAY.
+nanhua primary
+commonwealth secondary

+ONE4 '05
+TWO4 '06
+THREE4 '07

+DREAMAKERZ.

<3's

MUSIC.
+takingbacksunday
+mychemicalromance
+QUEEN.
+falloutboy
+theused
+deathcabforcutie
+jack'smannequin
+imogenheap

MOVIES.
+sixteencandles
+the notebook
+thebreakfastclub
+napolean dynamite
+nacholibre
+edwardscissorhands
+nightmare before christmas
+speak
+GRINCH
+girl, interrupted
+alotlikelove
+VforVendetta
+DEATHNOTE!
+BIGfish
+daisy
+littlemisssunshine
+看上去很美
+我的父亲母亲

TVSHOWS.
+theoc.
+onetreehill
+SIMPSONS.
+SPONGEBOB!
+onelitreoftears
+OPRAH. :D

PEOPLE.
+lucychen
+yvonnelee
+chuashuyi
+mabelyeo
+hongweixiang
+tanjunjie
+benjaminyap
+leewenyang
+mom&dad.
+joshuacao
++TWO4! :D

FOOD.
++SUGAR
+starbucks

HOLIDAYS/FESTIVALS.
+CHRISTMAS!
+HALLOWEEN.



ScreamOutLoud




Links
afiq
belinda
bibiana
brotherCAO!
chris
chingyi
clara
darren
delphine
ellise
grace
hannah
huilin
jerelyn
jeremy
jerlyn
joel
joey
jonathan
TANjunjie
karthik
LAUjunjie
lifang
lois
lucy
mabel
mandy
matthew
nic
ORISINAL! (:
qianyi
qiming
roujing
ruiting
shuyi
sinlin
yeeliang
yijiao
yvonneLEE
yvonneTEO
weixiang
wendy
wenyang
wilson
x
skin by afterbirth
the creator of this pattern is unknown, if it's yours please email afterbirth.
Thursday, November 30

TAHHH!

this is a QUIZ.


#1. Are you a chinese or english freako?
ANS: english lah. anyone who knows me know that i don't like to speak chinese.

#2. If time is going to stop; what will you possibly do for that time?
ANS: make sure i steal everything i want then kill the shop assistants.

#3. Prefer a playpool or playground?
ANS: uh, playground. i like sand, i hate water.

#4. Do you usually gossip others; or being gossiped?
ANS: well, if i tell you the whole world loves me or i love the whole world, would you believe me?

#5. Do you like simple or complicated stuffs?
ANS: i like stuffs. simple/complicated i don't care. stuffs, i care about.

#6. Do you tackle numbers better; or alphabets?
ANS: alphabets. cause there's only 26 letters. easier to finish couting. :D

#7. What makes you pissed off?
ANS: your piss. D:

#8. How's your childhood?
ANS: i can't remember. i had lots of shots, that's all i know.

#9. Do you have inspiration without perspiration?
ANS: duh, who perspires to get inspiration?

#10. Do you think 24 hours is too long, short or just okay?
ANS: hmm. depends if i'm doing something on that day.

#11. Would you judge people by their appearance?
ANS: if i told you i don't, that makes me a liar. liar liar plants for hire. tsktsk.

#12. What is attractive in your eyes?
ANS: anything that looks tasty.

#13. Do you like the day or night, explain why?
ANS: i like the evening. cause i eat the most then. :D

#14. Do you treasure stuff that you own, or you have insatiable desires?
ANS: both. duh! but i guess not really treasure the stuff that i own. they're getting old! D:

#15. If your computer just hanged up; with a long long document not being saved; how will you react?
ANS: say FUCK! real loudly then start banging the computer. then run around the house.

#16. Do you believe in miracles?
ANS: uh, yes?

#17. Do you often tend to forget about the past; or trying hard to do so?
ANS: past? what past? (:

#18. In your mind, what colours are out here?
ANS: i see RAINBOW! but mostly purple.

#19. Have you ever pity those who are real pitiful; and shed tears for them; etc?
ANS: well, i only pity people with aids. the rest, nah.

#20. Describe yourself as in attitude.
ANS: my attitude has a name. it's called LILY.

#21. Do you suddenly lose the grasp of hope to survive as yet?
ANS: nah. how old am i lah? idiot.

#22. Give 3 advantages when you get to live.
ANS: you get to eat, sleep and die.

#23. What is your ambition in life?
ANS: uh, i wanna be a chef. :D i mean, who doesn't wanna cook amazingly good food lah.

#24. Do you believe in horoscope etc?
ANS: NO. that's shit.

#25. Describe music in your life.
ANS: rockrockrock. who doesn't love rock? :D

#26. Which country would you like to go; when you can afford it?
ANS: i woud like to go to africa. i'm serious. it's a really beautiful place.

#27. What do you think blogging is about?
ANS: it's about people being able to nose around other people's business.

#28. What kind of style you are trying to get hold of?
ANS: uhh, this is a senseless qns.

#29. When you fail a test, how will you react?
ANS: shrug it off.

#30. Pass this to 5 friends;
i feel like a lazy bum.
so, no i'm not gonna.


:D

Don't give up; Believe.
I'd wait it out for you.