Remember To Feel Real.
Six Feet Underground
And I was living a lie, But I won't fall for it next time.
Disclaimer
HELLO.

you're now at :
eat-meup.blogspot.com


HOOTHOOT!
have fun, enjoy.


please use encoding : Unicode (UTF-8)
:D
Yours Truly

" LILY. "
+PSYCHO.
+lefty!
+piano
+tennis
+29th MAY.
+nanhua primary
+commonwealth secondary

+ONE4 '05
+TWO4 '06
+THREE4 '07

+DREAMAKERZ.

<3's

MUSIC.
+takingbacksunday
+mychemicalromance
+QUEEN.
+falloutboy
+theused
+deathcabforcutie
+jack'smannequin
+imogenheap

MOVIES.
+sixteencandles
+the notebook
+thebreakfastclub
+napolean dynamite
+nacholibre
+edwardscissorhands
+nightmare before christmas
+speak
+GRINCH
+girl, interrupted
+alotlikelove
+VforVendetta
+DEATHNOTE!
+BIGfish
+daisy
+littlemisssunshine
+看上去很美
+我的父亲母亲

TVSHOWS.
+theoc.
+onetreehill
+SIMPSONS.
+SPONGEBOB!
+onelitreoftears
+OPRAH. :D

PEOPLE.
+lucychen
+yvonnelee
+chuashuyi
+mabelyeo
+hongweixiang
+tanjunjie
+benjaminyap
+leewenyang
+mom&dad.
+joshuacao
++TWO4! :D

FOOD.
++SUGAR
+starbucks

HOLIDAYS/FESTIVALS.
+CHRISTMAS!
+HALLOWEEN.



ScreamOutLoud




Links
afiq
belinda
bibiana
brotherCAO!
chris
chingyi
clara
darren
delphine
ellise
grace
hannah
huilin
jerelyn
jeremy
jerlyn
joel
joey
jonathan
TANjunjie
karthik
LAUjunjie
lifang
lois
lucy
mabel
mandy
matthew
nic
ORISINAL! (:
qianyi
qiming
roujing
ruiting
shuyi
sinlin
yeeliang
yijiao
yvonneLEE
yvonneTEO
weixiang
wendy
wenyang
wilson
x
skin by afterbirth
the creator of this pattern is unknown, if it's yours please email afterbirth.
Saturday, December 9

INSPIRATION!



1. How tall are you?
ANS : 162+ cm. don't wanna stretch the truth. x)

2. Have you ever been unfaithful in a relationship?
ANS : uhh, nope. but si san ba lucy chen anyhow luan gao outside.

3. Do you own a gun?
ANS : i wish i did.

4. If you had a mental disorder, what would it be?
ANS : i already do have one, why do i need another. x)

5. How many letters are in your lover's name?
ANS : 4, 5 & 6.

6. What do you think of hot dogs?
ANS : can never compare to real dogs.

7. What's your favorite Christmas song?
ANS : last christmas, 12 days of christmas ++

8. What do you prefer to drink in the morning?
ANS : not milk. toothpaste + milk = total shit. i think, hot chocolate.

9. Do you do push-ups?
ANS : well, if i were forced to. if not, which sane idiot would.

10. Do you have a boyfriend?
ANS : i only want girlfriends. :D

11. Do you like the rain?
ANS : LOVE IT. <3

12. Do you have A.D.D.?
ANS : is that some kind of down syndrome? if it is, then no.

13. Name 3 thoughts at this exact moment.
ANS : uh, my brother has no idea what the lyrics to jt's sexyback is. he keeps singing " bitch has a sexy back. " i love lucy. shuyi's laptop's pmsing, whoops.

14. Name the last 3 things you have bought.
ANS : food ++ , tons of lucy's stuff, and starbucks. :D

15. Name five drinks you regularly drink, in order of most to least.
ANS : milk, grape soda, coffee/tea whatever types, green tea and water.

16. What time did you wake up today?
ANS : uh, 10+ mabel's message woke me up.

17. Can you spell?
ANS : i only know someone who can't. MELDON. D<

18. Current worry?
ANS : that i can't hang with lucy tml. either that or i'll get scolded by my peeantno teacher. ):

19. Current hate?
ANS : piano teacher.

20. Favorite place to be?
ANS : a place away from " what the fuck! aye, ni jin tian hen high leh! -giggles- " lucy you remember or not?!

22. Where do you want to be?
ANS : on my own little island with my favourite people, with us deserving the best stuffs. :D

23. Do you own slippers?
ANS : nope, but i saw these super funny homer simpsons ones just know.

24. Where do you think you'll be in 10 years?
ANS : working my ass off. i better be early cold hard $$ :D

25. Do you burn or tan?
ANS : tan. burn if i tan too much.

26. Yellow or blue?
ANS : i like that song blue&yellow by the used. :D

27. Would you be a pirate?
ANS : of course. who wouldn't wanna be.

28. Your phone ringtone?
ANS : personalized ringtone done up by my dear brother. <3

29. What songs do you sing in the shower?
ANS : uh, don't sing in the shower anymore. got the radio for entertainment.

30. What did you fear was going to get you at night as a child?
ANS : mr bean lying under my bed. he used to scare the shit out of me.

31. What's in your pockets right now?
ANS : i'm wear shorts without pockets.

32. Last thing that made you laugh?
ANS : LUCY'S RETARDED SMART ASS ANSWERS TO THIS QUIZ.

33. Best bed sheets you had as a child?
ANS : mickey mouse. i still have them, use them.

34. Worst injury you've ever had?
ANS : uh, massive bleeding. i guess that's all.

35. What is your GPA?
ANS : nah, we don't use the whole grape point average thing here in the great sing.

36. How many TVs do you have in your house?
ANS : two. living room, parent's bedroom.

37. Who is your loudest friend?
ANS : the loudest person i know is myself luh. if not, then yvonne teo! <3

38. Who is your most silent friend?
ANS : silent people don't like me. HA, but then. should be jonathan. x)

39. Does someone have a crush on you?
ANS : uhh, don't know don't know. x)

40. Do you wish on stars?
ANS : nope. not really, last time was when i was 10.

41. What is your favorite book?
ANS : right now, it's catch me if you can.

42. What song did you last hear?
ANS : The Killers - All These Things That I've Done

43. What song do you want played at your funeral?
ANS : a rock song. hmm, either queen or aerosmith.

44. What were you doing 12AM last night?
ANS : uh, online.

45. What was the first thing you thought of when you woke up?
ANS : why the hell is my cell vibrating.

Don't give up; Believe.
I'd wait it out for you.