Remember To Feel Real.
Six Feet Underground
And I was living a lie, But I won't fall for it next time.
Disclaimer
HELLO.

you're now at :
eat-meup.blogspot.com


HOOTHOOT!
have fun, enjoy.


please use encoding : Unicode (UTF-8)
:D
Yours Truly

" LILY. "
+PSYCHO.
+lefty!
+piano
+tennis
+29th MAY.
+nanhua primary
+commonwealth secondary

+ONE4 '05
+TWO4 '06
+THREE4 '07

+DREAMAKERZ.

<3's

MUSIC.
+takingbacksunday
+mychemicalromance
+QUEEN.
+falloutboy
+theused
+deathcabforcutie
+jack'smannequin
+imogenheap

MOVIES.
+sixteencandles
+the notebook
+thebreakfastclub
+napolean dynamite
+nacholibre
+edwardscissorhands
+nightmare before christmas
+speak
+GRINCH
+girl, interrupted
+alotlikelove
+VforVendetta
+DEATHNOTE!
+BIGfish
+daisy
+littlemisssunshine
+看上去很美
+我的父亲母亲

TVSHOWS.
+theoc.
+onetreehill
+SIMPSONS.
+SPONGEBOB!
+onelitreoftears
+OPRAH. :D

PEOPLE.
+lucychen
+yvonnelee
+chuashuyi
+mabelyeo
+hongweixiang
+tanjunjie
+benjaminyap
+leewenyang
+mom&dad.
+joshuacao
++TWO4! :D

FOOD.
++SUGAR
+starbucks

HOLIDAYS/FESTIVALS.
+CHRISTMAS!
+HALLOWEEN.



ScreamOutLoud




Links
afiq
belinda
bibiana
brotherCAO!
chris
chingyi
clara
darren
delphine
ellise
grace
hannah
huilin
jerelyn
jeremy
jerlyn
joel
joey
jonathan
TANjunjie
karthik
LAUjunjie
lifang
lois
lucy
mabel
mandy
matthew
nic
ORISINAL! (:
qianyi
qiming
roujing
ruiting
shuyi
sinlin
yeeliang
yijiao
yvonneLEE
yvonneTEO
weixiang
wendy
wenyang
wilson
x
skin by afterbirth
the creator of this pattern is unknown, if it's yours please email afterbirth.
Wednesday, December 6

SO THIS IS THE SECOND QUIZ I'M DOING.
AND MY MOM WHO'S SUPPOSED TO BE HERE AT 1PM.
IS NOT HERE AND IT'S ALR 1.40PM.

MOMMYYYY.
WHERE ARE YOU?!




50 RANDOM THINGS ABOUT YOU.

1. Do you know where your dad is right now?
ANS : at work?

2. Last time you kissed someone?
ANS : heh. must tell you meh. x)

3. What is something you've learned about yourself recently?
ANS : i've absolutely nothing to wear alr. seriously, even underwear's running low on stock.

4. What color is your watch?
ANS : don't have one.

5. Do you like anyone?
ANS : NOPE. seriously, no one. x)

6. Are you close to your mom?
ANS : mmhmm, quite.

7. Where do you work?
ANS : in my school as a slave.

8. What are you listening to right now?
ANS : Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing

9. What do you smell like?
ANS : GRAPESSSS.

10. What color are your pants?
ANS : i'm not wearing any. x) i'm wearing a dress luhhh.

11. Closest thing to your left?
ANS : printer. yah, surprisingly, it's on the floor.

12. What color is your bedroom flooring?
ANS : it's actually wood. so, it's wood colour. LOL.

13. Do you have a chair in your room?
ANS : mmhmm. and the cushioning is hard like ugh.

14. Time you were born?
ANS : don't know.

15. Do you know anyone who is engaged?
ANS : uh, i know someone who knows someone who knows someone who's engaged.

16. What's your favorite number?
ANS : 7!

17. Do you know someone named Lori?
ANS : UHH, WHAT QNS IS THIS? no, i don't.

18. What color is your mom's hair?
ANS : black/brown/white. hahahaah. i hope mommy doesn't see this.

19. Do you have a dog?
ANS : NOPE. but yvonne lee does. D:

20. Do you remember singing any songs as a kid?
ANS : OF COURSE. i remember singing the thomas the train theme song with my bro.

21. When was the last time you went swimming?
ANS : uh, last time i remembered was at mabel's place.

22. When was the last time you talked to one of your siblings?
ANS : 1am this morning. he was gone when i woke up! maybe i woke up too late lah. but, hahah.

23. Did you ever go to a camp as a child?
ANS : mmhmm, i camped in my brother's room. HA! but seriously, we set up a tent in there.

24. Do you play an instrument?
ANS : used to play the cornet, now playing the pee-ant-no.

25. Do you like fire?
ANS : of course. it cooks yummy food.

26. Are you allergic to anything?
ANS : seafood? a few types.

27. When was the last time you cried?
ANS : when i was watching one litre of tears. D:

29. Have you ever been to a spa?
ANS : NO! i'm not that pampered. xD someone take me!

30. Did you take science all four years of high school?
ANS : HUH. well, i'm not in high school yet.

31. Do you like butterflies?
ANS : puuuurttey.

33. What is one thing you miss about your past?
ANS : uh, tons of stuff. i got to sleep more lah! and i'm less tired. D:

34. Have you ever seen the school counselor?
ANS : nope, but i've seen her cry before. hahah.

35. Have you ever wanted to be a teacher?
ANS : when i was around 5. because i thought in preschool that being a teacher was teaching the kids how to sing the national anthem.

36. What is one thing you've learned about life?
ANS : if life sucks, get a lollipop for it.

37. Are you jealous of anyone?
ANS : well, if you have $1000 and your 14. then i'm jealous.

38. Is anyone jealous of you?
ANS : don't know. leave a note if you are. HAHA.

39. Ever been stuck in an elevator?
ANS : nope.

40. What does your dad call you?
ANS : i think meimei. LOL.

41. What does your mom call you?
ANS : meimei also. sometimes she calls me fat thigh girl to get me to wake up.

42. What does you hair look like right now?
ANS : well, it's just hair. it was straight a few days before. hahah, now it's layereeed.

43. Has a friend ever used you?
ANS : WELL DUH. -.- what kind of senseless qns is this.

44. Has anyone recently told you that they like you more than as a friend?
ANS : hmmmmm. don't know. don't know. x)

45. What have you eaten today?
ANS : NO. NO. NO. MOMMY HURRY UP AND COME PICK ME UP.

46. What is your favorite show?
ANS : uh, got too many. it's all at the side. you see the profile section? xD

47. What is your favorite movie?
ANS : right now. it's girl, interrupted. uh, one of angelina jolie's early movies.

48. Who was the last person you drove with?
ANS : my mom. and i can't drive?!

49. What are you looking forward to?
ANS : MY MOM COMING TO PICK ME UP.

50. How are you today?
ANS : hungry hungry hungry.

Don't give up; Believe.
I'd wait it out for you.