i'm such a thief.
Q1: How old will you be in five years?
ANS: 20.
Q2: Do you think you will be married by then?
ANS: nope. definately not.
Q3: How tall are you?
ANS: 162cm.
Q4: What do you look forward to most in the next six weeks?
ANS: the free time i have.
Q5: What's the last movie you saw in theater?
ANS: uh, the seeker.
Q6: Who was the last person you called?
ANS: sony.
Q7: Who was the last person to call you?
ANS: kejun.
Q8: Do you prefer to call or text?
ANS: text? but to call is so much less tiring. no thumb movements.
Q9: Do you have any pets?
ANS: a turtle and chairman cao my bro's hamster.
Q10: What were you doing at 12am last night?
ANS: screaming in kejun's face about things.
Q11: Are your parents married/separated/divorced?
ANS: married.
Q12: When is the last time you saw your mom?
ANS: just now at around 9.
Q13: What color are your eyes?
ANS: a brown so dark it might as well be black.
Q14: What time did you wake up today?
ANS: uh, 10.55am. hah, i remembered.
Q15: What are you wearing right now? Shorts and a top.
ANS: shirt that says Commonwealth's 35th Track And Field Championship and shorts.
Q16: What's your favorite Christmas song?
ANS: 12 days of christmas, rudolf the red nose reindeer and many more.
Q17: Where is your favorite place to be?
ANS: my room.
Q18: Where is your least favorite place to be?
ANS: prison.
Q19: Where would you go if you could go anywhere?
ANS: beijing. or wherever he is. damn, i'm a lovesick idiot.
Q20: Where do you think you'll be in 10 years?
ANS: doing social services or working a good job.
Q21: Do you tan or burn?
ANS: tan.
Q22: What did you fear was going to get you at night as a child?
ANS: boogie man? either that or the thing in the closet.
Q23: What was the last thing that made you laugh?
ANS: the video i took of my bro dancing with the stupid mask on.
Q24: How many TVs do you have?
ANS: two.
Q25: How big is your bed?
ANS: super single if i'm not wrong. SUPER-ly single.
Q26: Do you have a laptop or desktop computer?
ANS: both.
Q27: Do you sleep with or without clothes on?
ANS: with.
Q28: What color are your sheets? blue and white. and green.
ANS: mickey mouse prints if i'm not wrong. either that or the pink one with hawaiian flowers.
Q29: How many pillows do you sleep with?
ANS: two. :O
Q30: What is your favorite season?
ANS: i don't have a choice for seasons. but it'd be winter and fall.
Q31: What do you like about fall?
ANS: the autumn leaves and all the ice cream i can eat to keep myself cold. :D
Q32: What do you like about winter?
ANS: the snow and the fact that i can pretend i'm a smoker.
Q33: What do you like about the summer?
ANS: the lukewarm feeling of the weather.
Q34: What do you like about spring?
ANS: that i can finally get some heat after a cold ass winter.
Q35: How many provinces have you lived in?
ANS: uh, like one?
Q36: How many cities/towns have you lived in?
ANS: two?
Q37: Do you prefer shoes, socks, or bare feet?
ANS: bare feet.
Q38: Are you a social person?
ANS: uh, i'm not the person to judge.
Q39: What was the last thing you ate?
ANS: frogurt.
Q40: What is your favorite restaurant?
ANS: i seriously have no idea.
Q41: What is your favorite ice cream?
ANS: ben&jerry's dave matthew's bands magic brownies, strawyberry cheescake, chunky monkey. and haagen daz's belgium chocolate and green tea.
Q1: Have you ever had a crush on someone and didn't tell them ?
ANS: yes, of course.
Q2: Did they find out eventually?
ANS: uh huh, they did.
Q3: Have you experienced love yet?
ANS: i'm too young to know, seriously.
Q4: Have you ever been kissed?
ANS: yeah.
Q5: First Kiss... With Who ? When and Where?
ANS: ugh, i prefer not to answer.
Q6: Have you had a serious relationship yet?
ANS: yep. :D
Q7: Even been heartbroken?
ANS: yes.
Q8: Ever broken someone's heart?
ANS: i wouldn't know.
Q9: Do you believe in Love At First Sight?
ANS: yes, it happened to me before when i was.. 11. hah!
Q10: What about "There is someone for everyone?"
ANS: not sure, i still believe it but right now it sounds kind of like bull to me.
Q11: Age Difference - is it wrong, or is "Age only a number" ?
ANS: only a number. i think age doesn't matter when you grow old.
Q12: What about online relationships? Can they work?
ANS: uh, no.
Q13: Ever like more than one person at a time?
ANS: i think so. when i was k2.
Q14: Ever date more than one person at a time?
ANS: NO.
Q15: Quick ! Last relationship : Good, Bad or Never had one?
ANS: couldn't even be considered a relationship.
Q16: Ever have one of those days where every song on the radio reminds you of someone?
ANS: hahah, yes. try everyday?
Q17: If so, which song really made you think?
ANS: blink 182 - always/i miss you.
Q18: What do you look for in a partner?
ANS: common interest.
Q19: Believe that relationships can have a fairy tale ending?
ANS: UHHHHHHHHHH. -stones-
Q20: What about movies about romance, are they realistic?
ANS: some are? but i can't think of one.
Q21: One night stands, or serious relationships?
ANS: serious relationships. they always say no strings attached in one night stands, BUT..
Q22: Are you afraid of commitment ?
ANS: no, because i don't cheat. yes because i'm afraid it won't last.
Q23: Do you let other people's opinions matter when your dating someone ?
ANS: NO. not at all.
Q24: Think Valentine's day is too played out, or do you enjoy it all the same ?
ANS: i enjoy it and i don't give a shit if it's too played out. i like it that way.
Q25: Are you planning on getting married ?
ANS: uh, i have no idea.
Q26: Ideal honeymoon spot ?
ANS: africa.
Q27: What's your idea of a perfect date ?
ANS: the perfect guy.
Q28: How far will you go on a first date ?
ANS: depends. if we're starting out then maybe holding hands. but if just as friends, i wouldn't do much i guess.
Q29: Are you a hopeless romantic ?
ANS: yes.
Q30: Quick ! Currently : Crushing, Dating or Single with no interest?
ANS: try attached. and why're you saying quick so much? i'm slow.
Q31: Ever crush on a Celebrity ?
ANS: uh huh.
Q32: Quick ! Choose : Romantic or Sexy ? .
ANS: romantic then sexy, then romantic again. and stop saying quick you IDIOT.
Q33: Ever cheat/been cheated on ?
ANS: yes to the latter.
Q34: Ever take the chance of liking a friend, and making it something more?
ANS: depends?
Q35: Still a virgin ?
ANS: HELL YES. and i plan to stay that way.
Q1: Given a Hickey?
ANS: love bite? no.
Q2: Had a one night stand?
ANS: nooo.
Q3: Made someone cry?
ANS: don't remember.
Q4: Opened your Christmas presents early?
ANS: totally.
Q5: Been online for more than 10 hours in a row?
ANS: mmhmm. 14 hours was the most i think.
Q6: Pretended to be someone you weren't online?
ANS: nope.
Q7: Eaten food that fell on the floor?
ANS: YES. HAHAHAHAAHH.
Q8: Been caught cheating?
ANS: yes. but not by teachers.
Q9: Been caught naked?
ANS: uh, when i was young? tons of times.
Q10: Flashed at someone?
ANS: ehhhhhhh, NO.
Q11: Gone out without underwear on?
ANS: HAHAH, i think i did once.
Q12: Got into a fist fight?
ANS: nope.
Q13: Swallowed bath water?
ANS: tons of time.
Q14: Peed in the pool?
ANS: when i was young, i thought that was why water was in the pool. to hide the pee or sth.
Q15: Thrown up in public?
ANS: 324263589236789278 times.
Q16: Been so drunk you can't walk?
ANS: nope.
Q17: Peed in public?
ANS: mmhmm.
Q18: Broken wind and blamed someone else?
ANS: HAHA, YES.
Q19: Done something mean you regretted?
ANS: all the time sadly.
Q20: Ever played pull my finger? I havent! Someone play with me!
ANS: nope.
Q21: Have you ever like someone and not told them how you feel?
ANS: mmhmm.
Q22: Had a crush on a brother/sister's friend?
ANS: nah, just thought they were hot.
Q23: Favorite spot to be kissed?
ANS: cheek?
Q1: Cats or Dogs?
ANS: DOGS FTW!
Q2: Boys or Girls?
ANS: both.
Q3: Sea or Sand?
ANS: sand. the water scares me.
Q4: Bands or DJs?
ANS: bands for sure.
Q5: Clubs or Bars?
ANS: bars. hate the atmosphere at clubs.
Q6: Coke or Pepsi?
ANS: coke. pepsi is like a rip off. D: but i hate both the same.
Q7: Indoors or Outdoors?
ANS: indoors on a sunny day and outdoors on a rainy day.
Q8: Excitement or Relaxation?
ANS: excitement.
Q9: Art or Science?
ANS: art!
Q10: Facebook or Myspace?
ANS: facebook.
Q11: Books or Movies?
ANS: movies.
Q12: Fiction or Fact? Uh, fiction
ANS: fiction.
Q13: Latest fashion or Comfortable clothes?
ANS: latest fashion? but i'm hardly ever in fashion so uhhhhhh, okay.